ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

  ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

  Η Αδελφότητά μας, προκειμένου να συμμετάσχει έμπρακτα στην εκστρατεία αγάπης για τα πεινασμένα παιδιά της Αφρικής, που ανέλαβε η Α.Θ.Μ. Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β΄, έστησε φέτος, για πρώτη φορά, μικρό περίπτερο στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αριστοτέλους με Τσιμισκή.

  ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

  Όπου φίλοι της Αδελφότητας και της Εξ. Ιεραποστολής κάθε μέρα, αψηφώντας το κρύο και διαθέτοντας χρόνο, πηγαίνουν και διακονούν στο έργο. Με διαφημιστικά έντυπα αφενός μεν προσκαλούν τους διερχόμενους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της αγάπης για τα πεινασμένα παιδιά της Αφρικής, αφετέρου δε ενημερώνουν γενικότερα για το Ορθόδοξο Ιεραποστολικό έργο που συντελείται σήμερα στην Αφρική.

  Η ανταπόκριση του κόσμου μας συγκινεί ιδιαίτερα. Πολλοί δεν γνωρίζουν και ακούν για πρώτη φορά για την Εξωτερική Ιεραποστολή και αυτό μας ικανοποιεί.

  Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την χορήγηση και άδειας τοποθέτησης του περιπτέρου και μ’αυτό δείχνει έμπρακτα τα ευγενή, φιλάνθρωπα και ευαίσθητα αισθήματα του στα προβλήματα της φτώχειας των φτωχών και αδυνάτων λαών.